Prolétla pro ten pocit, co mohla v Tobě zanechat...
byla věrná Tvé duši a nechtěla být zvřejněná...
Chápu Tě, jistě byla cenná...
Pro pocí tění Tebe tla...
a pak si jen tak odléta :)
A krásu svou Tě tušit nechala
byla jak přelud - bezmála...
A v jitrech příštích se snad zrodí...
ať chceš, či nechceš - tak to chodí.
Já k Tobě jsem se usmála
:)
01.06.2010 16:52:00 | Veselý Drak