Anotace: Krátce o jedný chlupatý potvoře. Bojím se pavouků!
Já také ne,ale přesto,když se objeví v domě,poctivě a opatrně,abych mu neublížila,ho odnesu na smetáku ven:)).Přinášejí přece štěstí:)
31.05.2010 10:24:00 | CULIKATÁ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?