Anotace: nedaleko našeho kábulského hotelu byla pekárna, která nás zásobovala
Ono to člověka stejně vždycky zpraží, i když o tom ví a uvědomuje si to, každé setkání, i to tvé prostřednictvím básně, zakousne se do masa a dá jasně najevo, že život v různých částech světa znamená něco úplně jiného než tady, kde jsme zrovna teď my. A kdo ví kde budeme zítra. Člověk si musí vážit toho, co je mu dáno, i toho kousku chleba, třebaže má na stole zrovna celý bochník.
31.05.2010 11:48:00 | Dota Slunská
Labuti, nebylo to nějaké šílené drama, nejsem zas takový hrdina, jak možná ze skutečnosti - byl v Afghánistán - plyne. Byla tam pohoda. Pro nás jasně lepší, místní to mají těžké.
31.05.2010 11:04:00 | René Vulkán
velmi silná výpověď..
sama ze zkušeností z cest vím jak vypadá bída a chutná chléb..když je.
ST
31.05.2010 11:02:00 | Mbonita