ne?
Až na konci budeš stát
světlo bude se tázat
zda jsi byl dobrý
jen ty sobě budeš kázat
Až na konci budeš plakat
nad vinou a prolitou krvý
jenž zbarvila ti ruce
už nebudeš ten vpředu, ten prvý
však neboj se, bude tě mít rád
stávají se i horší věci, ne..?
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, dandelion-meadow, Atilla, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Boudicca
Komentáře (0)