škoda
škoda,
mohl si reagovat jako dospělý
který je nad věcí
a zasmát se tomu
mohl si najít v tom,
že taky někdo někoho chválí
mohl si říct otevřeně,
že si nepřeješ,
ptala jsem se dvakrát
ale ty si opakovaně napsal,
že to tam plácnut můžu
a pak reaguješ
(a tvá reakce již není
od smyšlené fikce)
jako frustrovaný fracek
škoda
nevím, jestli vůbec někdy
v muže dospěješ
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Psavec, Kubino 2, Tomáš Přidal, Agniezka, Koza, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)