MODRÉ OČI DOPLAHOČÍ
***
Help
beatles a vřes
jako by nebyl Černobyl
a modré oči pomněnky
rej či čaroděj
ponuré mnohoženky
koženky i ostré střenky
z bakelitu podprsenky
to jsou věci vážení
dnes snad i ty svéženy
vyrvou sebe s kořeny
a
lžou pravdu do očí
starý nápad bodláčí
mi to snad né a nestačí
asi jsem jinačí
našel jsem poklidnou řeku
kde hry jdou v cukuletu
baba je baba a chlap je chlap
odvaha kroků vpřed
co zbude je staromódní pléd
modré oči na dohled
všechno opraví on nebo ten krasohled
a ... jsou zelené
***
Přečteno 301x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Íá, Zefi, Zasr. romantik, Inge, zelená víla, Holis, Veselý Drak, Kars, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)