Špatný sen
Anotace: dnes bude jistě barevný:)
Světlo otáčí svou tvář
černá tma dýchá okolím
nepoznanou krajinou bloudí samotář
stesk,žal prochází soukolím
-duší
*
*
Náhle procitá šedí rána
otevřená čistá, nová brána
-nebe
Den prostupuje všemi smysly Tebe
-nastává rozednění
Přečteno 376x
Tipy 52
Poslední tipující: Antares, Labanda, Vanilková Ninja, Kokonut, Inge, Pevya, Agatka, ajlonka, Holis, Kessi, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)