ššššš ... bolí to
Anotace: z komentů virtuální kamarádce z pismáku
ššššš ... bolí to,
ale teď už to víš,
stačila by "omrvinka"
a ty polevíš
nebojoval dříve,
měl to bez námahy,
možná mu to dojde,
možná jiný drahý
teď se učíš nové,
jak být dobývána,
bez energie muže
nelze býti
plně odevzdaná
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Iv, Bíša, Holis, Íá, Agniezka, PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)