Víš s kým spíš
Můj mrtví stín plazí se tmou
i když jsi nechtěla – dávno jsi mou
Nemáš ni tušení, s kým vlastně spíš -
mé mrtvé srdce v hrobě má skrýš
Kolikrát ptala ses, proč nevyjdem za dne…
Proč čekáme pořád až slunce spadne
za černá mračna do temných vod?
Přes den mám upřeny oči jen v jeden bod
Slunce už vychází – musíš jít domů -
ulehnu do rakve v ďáblově dómu
Však, až nastane noc, uvidím tě rád
teď mne však nech ve smrti spát…
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, hypertenze, Izza, Fighting Dreamer, Boudicca, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)