Báseň - Zápraží dnů
.
V předpokoji mých představ
návštěva minulá
nikdo ji nezval
papuče nazula,
a tváří se
jako by nikdy neodešla
po té co obletěla svět
nemám jí za zlé,
že mě opustila
spíš jen ten pocit
zbytečného světla
slepota moh´by
.... ... ... ... vyprávět ...
*
.
2.7.2010 11:33 | HarryHH
02.07.2010 11:35:00 | HarryHH