Radostí oplývám
Proč se mě všichni pořád ptáte,
zda jsem šťastná a jak se mám,
vždyť vy to na mě nepoznáte,
radostí oplývám.
Všechno špatné už mám za sebou,
jizvy se pomalu hojí,
i nohy mé už mě nezebou,
jsem v plné výzbroji….
… radostí oplývám.
Války už byly, to se stává,
Bůh zaplať, že jsme svobodní,
že nechybí mi černá káva,
a je po povodni.
Proč se mě všichni pořád ptáte,
co z minulosti ukrývám,
to neprozradím, vždyť mě znáte,
proto radostí oplývám...
…radostí oplývám.
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá Lucije, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)