Já synu sice volil levici ČSSD,ale nakonec jsem se musel smířit s tím,že jakmile odešel J.P. (nebudu jmenovat přímo) už to nebude pravé ořechové.Přesto pěkný názor,jste tady zanechal,ikdyž ne se vším se stotožním,už přece žiji nejaký ten pátek a vím jak to bylo dříve a dnes.A věřte mi,republika by potřebovala semtam bič na ty rozkradače státu...
07.06.2010 13:25:00 | jakubisko