Kráska
Barvou zelenou září jí očka
Je to zkrátka kočka
úsměv že by roztál ledovec
z každého chlapa stal by se hned lovec
Jak krásné by bylo kdyby jsi u mě vrněla
Rozpálila by jsi mě doběla
v očích neposedný ďáblik vězí
Však mojí budeš stěží
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: Sweaty Woman, Morsia, carodejka, ilona, Mraveneček, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)