deprese
Anotace: Básen trošku o depresi...
1)Na půdě mám,
na trámu provaz,
hlavu tam dám,
nehrozí odvaz.
2)Hlavu tam vložim,
tak nazdar spasení,
po dobru toužim,
ale zlo nelení...
3)deset vteřin budu myslet,
zda do pekla či do nebe,
po myšlení svisle viset,
jo šel sem trochu do sebe.
4)přemejšlel sem velice,
a cítil jsem se moudrý,
snad u soudní stolice,
chápou moje touhy.....
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)