a zase ta deprese..
Anotace: poslední dobou mě nějak nic jiného nenapadá:-(
1)Vleklé zamyšlení,
pak noc bez setmění,
koukání do oken,
tak kterym vyskočim ven???
2)Dlouhá noc bez spánku,
jak jaro bez vánku,
s toulavou náladou,
a duší vyprahlou...
REF:tělo chce spát,
a duše zas pít,
ústa se smát,
to vše můžu mít...
3)Vyběhnout ze dveří,
proč nikdo nevěří,
tomu že problém mám,
ostatní nevnímám...
4)titulky nelze číst,
plus mínus odečíst,
s dost špatnou náladou,
mám chůzi liknavou...
REF:
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
Komentáře (0)