Culíkatá usmívá se,kolem čaruje čarodejka a pak příchod Zlatíčka..no není krásné býti ženská:))
Která tvoří básně,
at je léto či chladně,
bude nám spolu krásně:)
Díky holky!
01.06.2010 17:18:00 | ta.cupka.
jak jsem ted připoměla ,že i mě vrátil chuť do života , modrý písmenkový svět....
přeji hodně lásky a děkuji za písmenka...
01.06.2010 11:48:00 | Zlatičko
Jako bych je viděla na terase, dívám se na ně a vždycky si něco přeju,moc krásně jsi tonapsala.))
01.06.2010 01:25:00 | carodejka