Anotace: Reakce na starost lidí o moje duševní zdraví...
Sbírka: Bad Times
Blázen že jsem, povídá se
Jaký z toho pocit mít?
Skončím v blázinci, či v base?
Zatím o tom můžu snít
Beznadějí často trpím
No a co, já trpím rád
Důvody jsou víc než zřejmé
Prohra je můj kamarád
K doktorovi pro pilule
naklusat bych brzy měl
Studovati in der Schule
abych všemu rozuměl
Vzory vidět ve vzdělancích
v prezidentech, doktorech
Netočit se v kotrmelcích
Nenasávat po barech
Já jsem ovšem nihilista,
perverzák a vožrala
Seru na Ježíše Krista
Masturbuju od mala