Heavymetalová kytara místo srdce
Anotace: Báseň o mé lásce k metalu a lásce,ktrou mám v srdci
Místo srdce heavymetalovou kytaru tak mít,
mohl bych si krásně žít...
Hardrockoví andělé k zemi se snesou,
s sebou do nebe si vezmou.
Jednou snad Arockkalipsy se dočkám,
v tom metal nebi na vlastní návrat si počkám...
Všude potom rock a metal bude znít,
ty šmejdi punku v pekle budou hnít!
Tam se Satanem poker budou hrát,
prohnilé své maso věčně budou žrát!!!
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Leedram
Komentáře (2)
Komentujících (2)