Malba v dešti
Anotace: Tento text obsahuje i melodickou (p)linku
Za deště na stráni
Osamělý malíř kouzlí slova v obrazy
S plátnem spolu svázaní
Tahy vprostřed oázy
Za deště kdesi na Šumavě
Malby tiše plakají
Barevný déšť mizí v trávě
kytky vzkvétají
Ref.
Malby slov za velkého deště
Do stejně řeky
Vtekly
„neodcházej, počkej ještě“
Barvy mu řekly
Malba v dešti, z barvené palety
V jednu se sešly
Stvořiti tony spinety
V orchestru deště
„počkej ještě“
Ref.
Přečteno 388x
Tipy 24
Poslední tipující: Gabrielle, Jane, Rootness, Radek.oslov.Šafárik, Zorenka Ježková, Lota, Dygi, carodejka, hypertenze, Špáďa, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)