HRÁZ V NÁS
Anotace: Nerýmuje se,to jsem si jen napsala text na skladbu-BRIDGE OVER TROUBLED WATER.Originál je samozřejmě lepší.Njn,nejsem Paul Simon
HRÁZ V NÁS
Jsme jen smíření,nejdem dál
Jsme jen tím ,co v nás má vlastní úkol
Máme jen stát ? a čas jde dál
Proč nechce spát,jen spát ?
Tak jak hráz v temné vodě stojí
Nepohnem se dál
Tak jak hráz………..
Život v rukách svých
Má každý z nás
Jen mušíš chtít a znát
Jak naplno žít
Čas jinak tvůj,v led se promění
A pak ty sám jen sám
Tak jak hráz v temné vodě stojí
Nepohneš se dál
Tak jak hráz……..
Smyslům volnost dej
Strhni hráz
Ten čas je tvůj,co bůh,
Dal a brát bude zas jej
Štěstí své sám
Vpustit smíš ty jen
Atˇ cesta tvá cíl má
A ta hráz která v tobě stojí
Sílu svou ti dá
A pak hráz která v tobě stojí
Z papíru se zdá
Přečteno 431x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jedam, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, ilona
Komentáře (4)
Komentujících (4)