Ohnivá jeskyně
Anotace: ...poustevník? Esoterik? Mág? Mnozí ho vidí prostě tak...
Ve zlaté záři potopený
nabírá moudrost do dlaní,
to aby k němu druzí mohli
kdykoli přijít pro rady...
Jasné světlo
vždy nacházíme
v hloubce tmy...
Živlové jsou mu nakloněni,
on za hranicí hledání
v posvátné úctě drží
zázraků schopné poklady...
Předáváním
se vzácné dary
násobí...
Přečteno 390x
Tipy 27
Poslední tipující: Hančí, Žqáry, šuměnka, Holis, kouzelníček, Sima, labuť, danav, Psavec, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)