Anotace: otcům
no, ten klíč k bezmoci se skrývá ve druhém slově nicku: mother.
protože když se vzbouří svobodná žena, bývá to něco trošku jiného...než ...mother....:o) ta končívá tím, že se vždy najde někdo, kdo jí naháže na hlavu kupku hnoje - :) a to i v případě, že dále vaří kafa, i v případě, že je nevaří....
situace je to prekérní.
Hodně štěstí.
12.06.2010 12:26:00 | pamp_elka
Vítej na Liter.cz!
Řekla bych, že dobrý start. Jen malou poznámku utrousím, než půjdu zas dál... že není třeba dělat věci, které nechceme... (kafe zvládne každý) :o)
02.06.2010 09:14:00 | NikitaNikaT.