Slova blbců
Anotace: nechápu některé teenagery....zvláště když ničí autobus takovými kravinami :-( štve mě jejich "vygumovanost"
Sedím v autobuse
na posledním
sedadle u
okna a
z protějšího
potrhaného(!) čtu
následující nesmysly:
Něco tu...
(nečitelné)
...a já nevím co
vedle
nahuštěný text
napsaný černým fixem
a přes něj bíle
SHIT
Nácci jsou pochcany hlavi
(kdyby se alespoň
dotyčný inteligent
nedopouštělhrubých
češtinářských chyb)
spíše se dopouští
ničení věcí, které
mu nepatří
pod tím
opět černým fixem
OK
a vedle: FUCK OFF NAZI!!!
Inteligence dnešní mládeže
mě fakt uvádí v úžas,
místo normální zábavy
většina jede v drogách
nebo ve slovech blbců
pro některé
mlčeti zlato
je vskutku
na místě
znám takové
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: Miroslav Možný, Kars, Sima, Zorenka Ježková, Jiná, hašlerka, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)