Člověk
Anotace: Clovek ludia myslim si ze s basne vycitis jej zmysel.
Člověk je sám a přitom existuje s lidmi.
Člověk múže být dar, múže živit se bludmi.
Člověk lidská bytost,která má tloučíci orgán,
Člověk podobizen kámene,co orgán kámen mu sebral.
Člověk záchrance s duší stroskotance.
Člověk bolest i milota
Člověk utíkal by ,není kam.
Člověk cejtí se nulou, pro jiné je drahokam.
Neví,čí je to vinou,proč s ní se tak často potkáva.
Člověk ,jako podstata lásky,
přinášejíci stěstí i nemalé vrásky.
Člověk doopravdy
Člověk jakože.
Člověk doopravdy celí svět dohromady,
Člověk jakože je s dušema lásky na nože.
kto ví ,co by bylo,kdyby svět neobidleli lidi,
Kolik lidi by možná sdílelo mé řádky v básni,
kolik by mi řeklo mlč a zhasni.
Komentáře (2)
Komentujících (2)