Víno a dívky
Nádherná Andrea s intenzivním polibkem, který v chuti přechází do tónů grepu a citrónové kůry.
Dívka ze Španělska s temně červenou barvou sukně. V polibku chuť sametově hladké s nádechem čokolády, černé kávy a skořice.
Kristýnka s jemnou vůní jarních květin, která s polibkem přechází do vůně lipového květu až grepové kůry krásného snění.
Polibek od Terezy s muškátově květinovou vůní a chutí citrusových plodů.
Ojedinělé víla s polibkem s bohatou vůní rozkvetlých lip a medu. V chuti rtů vynikají výrazné tóny cibéb a jižního ovoce.
Tmavě rubínová dívka, se svěží vůní květin,polibkem s chutí zralých hrušek, borůvek a třešní.
Přečteno 307x
Tipy 15
Poslední tipující: Issa, Elisha, Zorenka Ježková, FadedLightBluePink, labuť, Psavec, Kubino 2, CULIKATÁ, padající do neznáma, hermiona_black, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)