Neutopím se
Anotace: když si mi poslal fotku svý milenky - z lhostejnosti či snahy zbytečně ublížit
Jasnou červení svítí boty na opuštěné pláži
Voda šedá a kalná oblizuje stehna
Na cestě do hlubin
Vodníci
Shnilé dřevo a spousta bláta
Přízraky ve tmě už nerozeznám
Ta cizí ženská v naší vaně
To sis snad dělal prdel, ne?
Vyrvaný copánek
Na oltář úctívané paní H.
A ty si doma nevšimneš
Vlhkých ťápot na chodbě
A
Žabince mezi mými prsty
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Monica., pamp_elka, ewon, Psavec, Házté, l'âme, CULIKATÁ, Kapka, labuť, deuxEm, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)