Kytky pro Tebe
Kytky pro Tebe
Už je to tak
Stalo se, stalo
Prostě jsem chlap
Natrvalo
Víš, že to vím
Nespím a bdím
Teď už to ale
Nenapravím
Tak lásko jdem
Honem, honem
Srdce si vem
A kytky se záhonem…
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, CRASH, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)