KDYŽ SI KRESLÍM
Anotace: Tak je mi fajn...*:)
Když si kreslím
zbavuji se splínu.
V tu chvíli myslím
na koutek ve stínu.
Když si kreslím
poslouchám oblíbené písně.
V tu chvíli myslím
na život bez tísně.
Když si kreslím
raduje se duše.
V tu chvíli myslím
na své sny tiše.
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Psavec, modrá..., Pevya, CULIKATÁ, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (5)