Ovečky
Anotace: kráčí horskou krajinou...
Upadám do snů,
realita se ztrácí,
do duše vklouznu,
srdce spí na matracích.
Jak horský vůdce
provázíš moje kroky,
svazuješ ruce,
přetrpím celé roky.
Počítám ovečky,
čekám na černou, poslední,
na krku zvonečky,
cinkáním ráno rozední.
Přečteno 295x
Tipy 28
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Labanda, Mbonita, Niky88, Vjeršotepec, Psavec, isisleo, Kars, modrá..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)