Otázky, můj Pane !
Lížu špičku jazyka a vím
že ty jsi na druhé straně.
Koho označit za viníka?
Tebe, mne?
Nebo nekonečně hebké, lásky dlaně?
Ptám se tebe, můj Pane.
Ze které prdele, tento sladký vítr vane?
Z její, nebo tvé?
Ptám se dokud to ještě jde..
Zašitá ústa, svázané dlaně.
Chci se vás zeptat,
nejde to,
nejde můj Pane.
Je pozdě, zrušme lásku, složme zbraně!
Komentáře (0)