Hovno na podrážce
Anotace: Divná nálada -> báseň o ničem. Možná jenom pro uvědomění si, že tu zbytečně zabírám místo mezi nadanými a beru čas všem těm, co si tu rádi pročítají kvalitní kousky...
Chytáš se poslední nitky,
co visí z mi kabátu.
všichni okolo sou jen shitky
a ty že to máš na háku?
Poslední šance a pak sbohem, světe,
jak nemožné je rozloučit se s někým
a to v pouze jedné větě.
Přijde doba, kdy všichni si budou ceni rovno
to už ale bude pozdě.
Vždyť co můžeš teď - hovno.
Komentáře (0)