Promile
Anotace: ...dnes som cestou domov, v daždi, zazrela muža, ktorý vypil očividne veľa alkoholu. Inšpiroval ma... možno mať v krvi aj iné promile...
Dotýkaš sa dlaňami
a cez kožu
ako cez savý papier
sa vpíjaš
svojou túžbou
do mojich žíl
milujem tie promile...
dotýkaš sa očami
a ich slová
ako melódie lutny
ma opájajú
svojou nežnosťou
a čarom chvíľ
milujem tie promile...
dotýkaš sa perami
a cez bozky
ako cez infúziu krvi
kvapkáš
do mojich buniek
množstvo síl
milujem tie promile...
tvojej nehy
tvojho smiechu
v očiach žiariacich
iskierok hriechu.
Som smädná.
A nechcem byť triezva!
Přečteno 348x
Tipy 54
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, Špáďa, a_tao, poustevník Jirka, drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, Divoženka1, WhiteSkull, ilona, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)