Nekaž si svou dovolenou,
s bůhvíjakou Mahulenou.
Radši doma řekni mamce
ta ví jak má svého samce
povzbudit i neholenou.
:o))
03.06.2010 18:24:00 | Zasr. romantik
Příště prubni Barboru
ze sedmýho odboru,
prý je mistr v oboru,
navíc voní po boru.
Nebo že by Bory?
03.06.2010 16:38:00 | Špáďa