Přemýšlím co napsat - k písni (básni), kterou jsem si právě poslechla. Snažíme se s kamarádem o autorskou tvorbu a vím, co to je, snažit se vytvořit něco nového, svého... a každý takový pokus, je-li zdařilý, dokážu ocenit. Něco je v tvé písni i projevu podmanivého. Poklidná atmosféra písně i tvůj příjemný, nenucený projev a sametově nevtíravý hlas - velmi příjemný zážitek. Trochu mi to připomnělo Karla Plíhala, i když trochu jinak. Hezké. Zkusím jít poslouchat dál.
18.11.2014 21:16:25 | Jana M.
Ještě pár tónů...
03.06.2010 10:56:00 | labuť
Hudba je na ladicpian.cz/mp3
21.10.2014 21:02:18 | Petrik78
Je škoda, že z toho zpěvu čiší školácká snaživost, má to dost naivní nádech, kterej nekoresponduje s hudbou. Proč to prostě nezazpívat přirozeně, nepodbízivě...
21.10.2014 21:09:25 | Nikotin
Zřejmě jsem nepochopil tu zmínku oškolácké snaživosti
Rád bych podotkl.že text. Muzika.aranž i zpěv je můj
Točil jsem to sám a na té nahrávce mi bylo asi 30let.ale rád Se nechám poučit:-)
21.10.2014 21:42:15 | Petrik78