Jackyl a Hyde
Blázne, ty neznáš hořkost, když končí láska?
* Cvoku, snad má se na srdci objevit další vráska?!
Blázne, ty neznáš tvrdou srážku s realitou?
* Cvoku, to raděj duši budu mít city podnapitou!
Blázne, ty naivní snílku - zahoď ty brýle do křoví!
* Proč? Však o mých snech se nikdo nikdy nedoví!
Blázne, máš sebemrskačské sklony?!
* Já? Jen nechci si zvát do srdce démony -
- démony strachu, však oni příjdou.
Přečteno 1150x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Doradan, dream in emptiness, Zasr. romantik, Mraveneček, al-pacino, Skalsky Pavel, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)