Melodie pro zvíře
Polní trubky hrajou mi v hlavě
sladkou melodii
melodii pro zvíře plný očekávání
opatrně našlapuje
každej sval napjatej
to zvíře chce zjistit kam až může
kam až to nebolí
bezpečný a nebezpečný zákoutí
ale jedno zvíře dobře ví:
že nad tím vším tancuje zubatá
Ze sbírky Sluneční mantra (Praha, 2008)
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., hašlerka, Mbonita, Markéta Hl., al-pacino, Skalsky Pavel
Komentáře (4)
Komentujících (4)