Pěkné chvilky
Anotace: Krásné chvilky a vzpomínky, kdy bylo všechno mnohem snazší, krásnější a taky hlavně jednodušší...
Vzpomínám na pěkné chvilky,
povídání a čtení od maminky,
kroužek malování a zpívání ve škole,
ulici naši, když jezdila jsem na kole,
kočárek s bráškou a sestřičku ve vaně,
hraní na cirkus, kdy zkoušeli jsme chůzi po laně,
skautský tábor s prima kamarády,
les, kde tečou pramínky a tříští se jak vodopády,
sbírání malin a jablek do košíku,
vlasy spletené stužkou a také někdy do culíků,
domeček babičky a dědečka na vesnici,
pak procházky za humny a schovávačky v kukuřici,
koťata v košíku a Ťapku jezevčíka,
dobu, kdy byla jsem smíšek a velký snílek,
někdy však taky pokládána za uličníka...
Přečteno 302x
Tipy 18
Poslední tipující: rezina, Psavec, Špáďa, Kapka, Labanda, střelkyně1, Bíša, labuť, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)