My dva...
Sedíme venku,podívej hvězdy.
Moji hvězdou jsi jen Ty.
Šeptám Ti do ucha tehdy.
Zas jsme venku,podívej sluníčko.
Ty jsi mi sluníčkem.
Spojíme se v jedno klubíčko.
Podíváš se na mě,úsměv na rtech.
však ústa plna perel.
Připadám si jako v krásných snech.
Jsi mi ale na míle vzdálená.
i když jsi mi blíž než si myslíš.
v mém srdci jsi neustále střežená.
Rukou zajet do vlasů tvých dovol mi....
Aťˇse svět zatočí.
A v srdci ať láska hřmí....
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweaty Woman, Mraveneček, labuť
Komentáře (0)