Lež
Lež...
K čemu je?
Sny rozbije.
Naděje zabije.
Krátká chvíle,
štěstí náznak.
Slova prázdná.
Touha jasná.
Pochybnost..
Chvíle pravdy teď.
"Nezastavuj! jeď!"
Neveselá šeď.
Odhalení..
Iluze zemřely.
Myšlenky zněžněly.
Slzy se rozjely.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, hauskaa, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)