Andělé
Anotace: Je to psáno jako text k písni, však snad to sem i patří...Příběh lásky v ampulce jedu...
Podej mi ruku svou,
poleťme spolu pryč,
opusťme dobu zlou,
ač nemám k nebi klíč.
Budu tvým andělem,
z černých hloubek,
pověřen údělem,
zaslepit vroubek.
Ref.:
Na křídlech bílých vran,
sliby, že navždy spolu,
v naději nových rán,
sliby, že navždy spolu.
Stojíme na hrotu jehly,
za flétnou do hlubin,
jsme ti, co mladí zběhli,
za flétnou do hlubin.
Budeme tančit nocí,
na hrobech života,
sraženi zlou mocí,
svádí nás nicota.
Nenech mě tady,
nechci sám ještě,
boří se mi hrady,
vysychám z deště.
Ref.:
Ve stínu stojíš,
po rukách ti teče,
a ty se bojíš,
kape na hrot meče.
Obejmou mě křeče,
proč pláčeš, má milá,
nevzdám se vkleče,
závislost, co zmámila.
Ref.:
Podej mi ruku svou,
okradeni bez iluzí,
chybou zlou nás dvou,
že jed do transfuzí.
Sama nahá do plamenů,
bojí se, že nesplní,
ukamenuj bez kamenů,
slib ve smrti naplní.
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: gabajzz, Gabrielle, mauvais-ange, Bíša, Zorenka Ježková, harmony, Kristine Clary-Aldringen, Mraveneček, Jedůfka, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)