Wow!..Pěkně větrná a stejně bůh ví kam nás vítr zanese. Pěkně živelná a závěr drtivej dopad..jen zem a její chladné objetí.Ale kdo ví jak to všechno je.Fajn báseň..líbí.
04.06.2010 16:14:00 | xoxoxo
Vítr často ztěžuje cestu tím, že fouká proti nám..jindy zase ale pomáhá, když fouká v našem směru. Je to pomocník i záškodník, záleží na situaci..a nejhorší je, že to neovlivníme, protože je to živel :-)
04.06.2010 14:59:00 | Chancer
pěkná akorát "cíly" má být měkké i,trochu to kazí, pokud to teda není záměr?
04.06.2010 06:05:00 | Niky88