Ydarb eifozolif
Anotace: Kdybys tak věděl,ale to bych se musela zbláznit,...
Buď nade mnou,
řka mi Země.
Co vítr nikdy nepoví,
schovám v Tebe,
v koruny a trnoví.
Buď pode mnou,
řka mi Nebe.
V nekonečném stromoví,
Bůh daruje,poté bere,
a život mění v přežití.
Buď mi roven,
říkám Tobě,
hleď mi zpříma do očí.
Asi právě vidíš sebe.
Nikdy Ti to nepovím.
Jen se zakloň
a měj Nebe nad bradou…
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Squat_the_world, CULIKATÁ, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)