Zničená...
Anotace: ...lehce ironické...ze života...jen doufám,že tak jednou nedopadnu...
Popraskaná kůže.
Roztřepený vlas.
Jako zvadlá růže.
Přeskakující hlas.
Žena v nejlepších letech?
S tváří strhanou?
Loví muže na záletech.
Snad lepší časy nastanou?
Nenastanou! Neměj strach!
Z Tvých přání nemravných,
zbude jenom prach.
Navíc a bohužel to není sen,
oni totiž sní o mladších.
Těm, které si lovit chtěla,budeš pro smích jen!!!
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, bobi bobie, Dygi, Divoženka1, střelkyně1, Mbonita, WAYWARD, Květka Š., Zorenka Ježková, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)