Bez předmětu
Ptala se na co myslím
a já neodpověděl
Každého zajímají
jen mé myšlenky
Lidi chodí
a ptají se na ně
a když jim nabízím tělo
tak ho nechtějí
chytnu ji za prsa
a zajedu dolů
Odtáhne mi ruku
a chce slyšet
na co myslím
\ Své myšlenky ale
nedávám
mé myšlenky znamenají
příliš mnoho
Hraje tam
hudba
snažím se k ní
dostat
Ona se pořád
na něco ptá
A není
vidět
.
Přečteno 894x
Tipy 58
Poslední tipující: maliska, lucie.Tee, Striptérka, Stoneman, Mango-Holka, Niky88, Gabrielle, pejrak, Žqáry, NikitaNikaT., ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)