To ona Brno kolébá
A ona hrála ..
V nočním tichu Brna,
hrála jenom ona.
Struny prsty hladila,
slovy písně vinila.
V noci tiché - Brna.
Vlasy barvy havraní,
stíny z očí odhání,
úsměv zdobí perly bílé,
když ty věty - tiché, vlídné ..
Z hrdla cestu razily.
V kytaru se opírala,
půlnoci si nevšímala.
Prsty struny hladila,
když se tóny brodila ..
Zpívala a hrála,
své kráse se smála ..
- teď vím -
To v ní Brno usíná.
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Divoženka1, Lady Celebrian, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, blue, CULIKATÁ, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)