Vše bude ok
Anotace: stačí věřit a přát si...
Vše bude ok,
věřím v to.
Vše, co si přeji,
stane se skutečností,
věřím v sílu přání!
I ty si můžeš přát,
nic to nestojí,
třeba míti rád,
ovečky před
spaním počítat.
Než usneš, pomysli na
svou touhu a myšlenku,
vše se pak stane,
pan Tau pozvedne
buřinku.
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: Zorenka Ježková, al-pacino, Lucucu, labuť, WAYWARD, Bíša, devcatko z jetele, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)