Po Početí
Měla jsem sen.
Já vím, na tom nic není.
Ona se vdává a on se žení.
Berou se z veliké lásky
založit rodinu je jejich poslání
jsou spolu oddáni nic jim v tom nebrání.
Pak přišlo maličké, druhé a třetí,
ach bože jak ten čas letí.
Co bylo dál?
Život jim ubíhal.
Pak přišlo probuzení
ona je sama, on s jinou se žení.
Z veliké lásky.
Komentáře (1)
Komentujících (1)