JSEM TICHO,V RANÍM STESKU
Únava mé tělo sklátí
to sila stromu nenavrátí
ten čas bez hledání
bloudění vlastního bezvědomí.....
lehký vánek ve mně mlčí
myšlenku tence navlékám
jsem,stínem co je něčí
v času v kterém protékám
vracím se ránem,vracím se krásně
hledím celkem jasně
v tom proudu blesku
jsem ticho,v raním stesku.
Přečteno 280x
Tipy 23
Poslední tipující: Krahujec, Vjeršotepec, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, labuť, PIPSQUEAK, WAYWARD, Bíša, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)