hrátky 2.
Anotace: Tak to mi dalo zabrat, se slůvky si pohrát. Krásný den přeji všem.
Sbírka:
Úlety
Harpyje
tři sestry bouře
hlavy ženy tvářily se moudře
jejich jména zněla divoce
jako to boží ovoce
Vichřice
Rychloletá
Temnomraká
odnášely duše do podsvětí
podívej támhle už zas letí.
Štítná žláza
velká věda
co je k zdraví potřeba
nervy v klídku taky jód
příjde nám vždy vhod.
Anamnéza
Rodinná a osobní
taky třeba pracovní
všechny obtíže v jednom cajku
zatancujem si kalamajku
hodíme vše za hlavu
hip hip hip
zaradujeme se
a hned nám bude líp
Figura
těch, ale je
životné a neživotné,
umělé a stvořené
v erbu mají svoje místo
heraldik míří najisto
i harpyje
tam svou krásou ožije.
No a konvalinka
Voní, voní
Jedovatá od malinka
Něžná vražednice
co miluje srdce
pomáhá i škodí
jako tabák voní.
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: Markéta Hl., susana načeva, zelená víla, Psavec, carodejka, hašlerka, labuť, Jaromila, Mbonita, Early Riser 1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)