Jak je důležité míti Věrku
Anotace: (před branou pekelnou). Pro Věrku
Káva je ledová
a hlava tupá
jsem ale bláhová
(mám věřit v Boha?)
Realita tvrdá
a já jsem bledá
lhát se prý nemá
(a dnes je středa)
____
Chtělo se mi brečet
(měla jsem zlost)
už jsem tam nechtěla trčet
už měla jsem dost.
____
Už nevládne mi slepota
přec Konec je otázka
(a dnes je sobota)
otázka a vráska
____
Je důležité míti Věrku
z očí ti sundá zástěrku
rozsvítí baterku
(a v sobotu)
už není ti do breku
____
Tak díky Ti za Pravdu
opravdu, opravdu!
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Ante portam inferam
Komentáře (0)